Tervetuloa ammattitaitoiseen ja osaavaan autopesulaan!

Käsinpesu – 15€

sis. Pesu ja kuivaus

Sisäpuhdistus – 55€

sis. Käsinpesun ja sisäpuhdistuksen

Kestovahaus – alk. 85€

sis. Käsinpesun ja kovavahauksen

Palvelu Henkilöauto
Käsinpesu 15€
Sisäsiivous (sis. käsinpesun) 55€
Perusvahaus (sis. pesut) 45€
Kestovahaus (sis. pesut) alk. 85€
Pikavaha pesun yhteydessä 10€
Koneellinen kiillotus alk. 40€ / h
Verhoilun pesu (sis. käsinpesun ja sisäsiivouksen) 130€

sonax_logo

Käytämme huolloissa alkuperäisosia / laadukkaita tarvikeosia. Öljyinä käytämme Castrolin ja Car Technicin tuotteita. Suoritamme huollot aina huolto-ohjelman mukaan. Huoltokorjaamomme sijaitsee Lempäälässä, osoitteessa Marjamäentie 21, aivan Ideaparkin läheisyydessä.

Käytössämme on Autodata autotekninen kirjasto ja Autocom testauslaitteisto. Huollon yhteydessä saamme joustavasti otettua OBD-testit sekä päästömittaukset.

Mikäli huollon  yhteydessä huomataan alustan osissa kulumaa saamme osat nopeasti vaihdettua sekä ohjauskulmat säädettyä samalla kertaa. Pystymme tekemään nelipyöräsuuntauksia myös isoihin autoihin kuten isot pakettiautot / kevytkuorma-autot ja matkailuautot.

Ilmlastointihuolto ei käytännössä kuulu auton huolto-ohjelmaan. Ilmastointihuolto on kuitenkin syytä suorittaa noin kahden-kolmen vuoden välein. Kun järjestelmästä katoaa kylmä-ainetta katoaa samalla myös voitelu-öljyä joka on kompressorille elintärkeää. Ilmastointihuolto on meillä sujuvaa suorittaa muun huollon yhteydessä.

 


 

Autohuolto

Autohuolto huolto-ohjelman mukaan. VAG, Mercedes, BMW ja Volvo.

 

 


 


Korjaukset, pienet ja suuremmatkin, suoritamme ammattitaidolla ja asianmukaisilla työkaluilla. Autosi on hyvissä käsissä korjaamollamme.

Suoritamme kaikki korjaukset niin henkilö kuin paketti-autoihin. Alustan osien  vaihdon yhteydessä saamme samalla säädettyä ohjauskulmat.

Sähkötöiden yhteydessä varmistamme testilaitteistolla laitteen toimivuuden. Sähkötestereiden ja ajoneuvotestereiden lisäksi meillä on käytössämme päästömittauslaite niin bensiini kuin diesel käyttöisille ajoneuvoille. Päästömittauslaitteella voimme myös poissulkea vikoja sekä tarkistaa komponentin vaihdon jälkeen (happitunnistin tai ilmamäärämittari) ajoneuvon toimivuuden.

Toimimattoman tai vuotavan ilmastointijärjestelmän testaamme vaarattomalla typellä, näin pystymme selvittämään varmuudella onko järjestelmässä vuoto sekä paikallistamaan vuodon.

Suoritamme myös ruostehitsauksia. Poistamme huonoksi menneen kohdan ja korjaamme kohdan joko uudella pellillä tai korjausosalla. Suoritamme aina korjatun kohdan pohjamaalauksen sekä ruostesuojauksen. Ruostehitsauksessa on hyvä muistaa, että alue jonka joutuu korjaamaan on usein huomattavasti isompikuin itse ruostekohta. Näin saadaan varmistettua kohdan kestävyys ja turvallisuus.

Pyrimme aina miettimään onko vanhan osan korjaaminen vai uuteen vaihtaminen järkevämpää, niin kustannus kuin kestävyysnäkökulmasta.

 


Korjaukset

Korjaukset suoritamme ammattitaidolla ja asianmukaisilla työkaluilla.

 Halusit sitten enemmän tehoa, enemmän vääntöä, tai yksinkertaisesti parantaa ajoneuvosi

polttoainetaloutta on optimointi oikea ratkaisu ajoneuvollesi.

Moottorin optimointi suoritetaan ammattitaidolla kuten myös DPF & EGR ohjelmoinnit.

Kauttamme myös DPF-­suodattimen fyysiset tyhjennykset ja muutostyöt.

  • ­Stage I & II ohjelmoinnit
  • ­Eko-­ohjelmoinnit
  • ­DPF­-ohjelmoinnit
  • ­EGR-­ohjelmoinnit
  • ­Nopeudenrajoittimien poistot

Moottori optimoinnin lisäksi tarjoamme myös monipuoliset vikadiagnosoinnit ja kattavat huolto sekä korjasupalvelut niin henkilö- kuin pakettiautoille. Asennamme myös lisävarusteita, alustasarjoja, pakoputkistoja yms.
Diagnostiikka palveluissa käytämme uusinta Autocom laitteistoa sekä muita testereitä. Nelipyöräsuuntaukset suoritamme uudentyyppisellä Speedliner-laitteella.

Nykyautoissa vianhaku perustuu pitkälti testereiden käyttöön, sekä vikakoodien lukuun ja tulkintaan. Järjestelmiä käyttäen pystytään paikantamaan viallinen komponentti. Useasti käytetään myös perinteistä sähkömittauslaitetta komponentin testauksessa. Käytössämme on laaja pääsy autojen sähkökaavioihin sekä vianselvitysjärjestelmiin.

Diagnostiikka laitteistoa käyteään myös uusien komponenttien asennuksessa, osien sopeuttamisessa järjestelmään sekä vanhojen eoäsopivien parametrien ja arvojen muuttamisessa.

Akut ovat nykyautossa erittäin suuressa merkityksessä, uudet autot kun kuluttavat paljon enemmän virtaa kuin vanhat. Auton akun kunto onkin syytä tarkistaa usein. Autossa alijännite voi aiheuttaa yhtä ikäviä vikoja kuin ylijännite.

 


Diagnostiikka ja muut palvelut

Diagnostiikka palvelut ja nelipyöräsuuntaukset.

 Kiven iskemän korjaukset nyt meiltä. Nopeallakin aikataululla.

49€


kiveniskeman-korjaus

Korjaamme kiveniskemät nopeallakin aikataululla.


Hinnasto

Alla vakiohintaiset peruspalvelut.
Palvelu Henkilöauto Pakettiauto
Tuntihinta 74€  74€
Vikadiagnostiikka 30€ 30€
Ohjauskulmat (normaali) 65€ 70€
Nelipyöräsuuntaus (vaativa) 75€ 85€
OBD-testi 11€ 11€
Päästömittaus (bensiini) 15€ 15€
Päästömittaus (diesel) 25€ 25€
Ilmastointihuolto 47€ 47€
Typpitesti 20€ 20€