Korjaukset, pienet ja suuremmatkin, suoritamme ammattitaidolla ja asianmukaisilla työkaluilla. Autosi on hyvissä käsissä korjaamollamme.

Suoritamme kaikki korjaukset niin henkilö kuin paketti-autoihin. Alustan osien  vaihdon yhteydessä saamme samalla säädettyä ohjauskulmat.

Sähkötöiden yhteydessä varmistamme testilaitteistolla laitteen toimivuuden. Sähkötestereiden ja ajoneuvotestereiden lisäksi meillä on käytössämme päästömittauslaite niin bensiini kuin diesel käyttöisille ajoneuvoille. Päästömittauslaitteella voimme myös poissulkea vikoja sekä tarkistaa komponentin vaihdon jälkeen (happitunnistin tai ilmamäärämittari) ajoneuvon toimivuuden.

Toimimattoman tai vuotavan ilmastointijärjestelmän testaamme vaarattomalla typellä, näin pystymme selvittämään varmuudella onko järjestelmässä vuoto sekä paikallistamaan vuodon.

Suoritamme myös ruostehitsauksia. Poistamme huonoksi menneen kohdan ja korjaamme kohdan joko uudella pellillä tai korjausosalla. Suoritamme aina korjatun kohdan pohjamaalauksen sekä ruostesuojauksen. Ruostehitsauksessa on hyvä muistaa, että alue jonka joutuu korjaamaan on usein huomattavasti isompikuin itse ruostekohta. Näin saadaan varmistettua kohdan kestävyys ja turvallisuus.

Pyrimme aina miettimään onko vanhan osan korjaaminen vai uuteen vaihtaminen järkevämpää, niin kustannus kuin kestävyysnäkökulmasta.

 


Korjaukset

Korjaukset suoritamme ammattitaidolla ja asianmukaisilla työkaluilla.